H&M është një nga dyqanet e mia të preferuara për të blerë, gjithmonë gjej gjëra të tilla të mrekullueshme dhe e rekomandoj këtë dyqan për të rriturit ,të rinjtë,gratë dhe çdo nënë për fëmijën e saj. Ju mund të gjeni rrobat e përsosura të fëmijët tuaj.

– M.W.
North Carolina

Çdo herë që shkoj jashtë vendit dyqani i parë për të hyrë është H&M. Edhe për veten time edhe për fëmijët e mi.Aty mund të gjej gjithçka që kam nevojë.

– N.E.
Whippleville, New York

Rrobat e foshnjeve, një mrekulli. Cilësi shumë e mirë dhe vlera e tyre ësht tepër e kënaqëshme.

– M.A.
Washington DC