In stock

Strece

Strece elastike, me shtat te larte, te rehatshme pas trupit dhe te perbera nga pambuk organik

L1,000.00

SKU: N/A Categories: , ,

Detaji i fluturave te zeza mbi ngjyren gri te streceve.

  • Rrip mesi elastik
  • 90% Pambuk
  • 5% Elastike
  • 5% Fije mendafshi
Masa

18 Muaj-2 Vjec, 6-7 Vjec

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strece”

Your email address will not be published. Required fields are marked *